Syed ArhamSyed Arham(Автор)
    Ragnar van der MerweRagnar van der Merwe(Редактор)

    08.30.2024

    Порівняння кращих онлайн-пасьянсів

    Top Digital Solitaire Experiences

    Пошук пасьянсів в інтернеті схожий на перегляд занадто довгого меню принаймні для мене. Варіантів так багато, що краще вимкнути комп’ютер і вийти на вулицю прогулятися, ніж намагатися зрозуміти, який із них вам більше до душі. На жаль, мені, як прихильнику пасьянсів, попередній варіант не підходить, тож довелося розбиратися, яка онлайн-платформа зможе зацікавити мене найбільше.

    Утім, мої зусилля не були марними. Адже я знав, що знайдеться безліч інших людей, таких самих, як я, спраглих дізнатися, який пасьянс найкращий. Тому тут я зібрав ТОП 3 найкращих пасьянсів (хоча інші думки тільки вітаються), сподіваючись позбавити вас необхідності ритися в достатку варіантів і мучити себе муками вибору.

    Принадність гри в пасьянс онлайн

    Але перш ніж я розповім про своїх особистих фаворитів, давайте коротко пояснимо, чому онлайн-пасьянс набагато зручніший, ніж традиційний метод самостійного розкладання. Хоча може виникнути спокуса відкинути всі нові, технологічно наворочені варіанти, що постійно з’являються на ринку, в онлайн-пасьянсу насправді є маса переваг.

    Наприклад, скільки ігор ви можете розкласти, перш ніж втомитеся? Не знаю, як у вас, а у мене часто закінчується терпіння після того, як я перетасовую колоду втретє поспіль. Онлайн-пасьянси позбавляють вас цієї рутини: досить натиснути кнопку “Нова гра”, і на вас чекає нова колода карт!

    По-друге, в електронні версії пасьянсів можна вбудувати безліч нових функцій, які часом неможливо впровадити у фізичний варіант пасьянсу. Наприклад, у багатьох онлайн-пасьянсах у стандартну версію включено “підказки” і “скасування ходу”, що робить процес гри набагато зручнішим для пересічного гравця.

    Складники чудової платформи для гри в онлайн-пасьянс

    Якби ви запитали мене, що є візитною карткою чудової платформи для пасьянсу, я б назвав не один, а п’ять основних показників оцінки. Коли ви переносите таку гру, як пасьянс, на цифрову арену, ви повинні враховувати цей список важливих характеристик.

    • Індивідуальні налаштування
    • Зручність для користувача
    • Різноманітність ігрових режимів
    • Геймплей і продуктивність
    • Додаткові можливості

    Хоча, безумовно, існують й інші аспекти, які необхідно враховувати, гадаю, що ці п’ять складників можна використовувати для визначення рейтингу сайту для гри в пасьянс цілком обґрунтовано. Тому, приступаючи до порівняння найкращих платформ для розкладання пасьянсів, я буду використовувати ці п’ять елементів для оцінки.

    Найкращі онлайн-пасьянси

    Після кількох днів (та ігор), проведених за розкладанням пасьянсів, мені нарешті вдалося скласти список із трьох найкращих платформ. Я намагався розподілити ігри по днях і не стомлювати себе до глибини душі під час цього тестового періоду, щоб не було упередженості при складанні рейтингу. Отже, розберімося, чому я вибрав саме ці три платформи і яка з них мені найбільше сподобалася.

    1. Thesolitaire.com

    theSolitaire.com
    Індивідуальні налаштування9/10
    Зручність для користувача8/10
    Різноманітність ігор8/10
    Геймплей і продуктивність7/10
    Додаткові можливості6/10

    Для мене сайт thesolitaire.com посідає перше місце. Можливо, тому, що я серйозно ставлюся до естетики та зручності гри. На сайті доступно безліч варіантів персоналізації. Якщо у вас на думці якийсь певний стиль або уявлення про атмосферу, є шанс, що на thesolitaire.com знайдеться те, що вам сподобається.

    Різноманітність ігор також дає змогу розраховувати на успіх. На цій платформі ви можете вибирати різні версії навіть у межах однієї гри. Наприклад, “Косинка” ділиться на “по 1 карті” і “по 3 карти”. “Павук” підрозділяється на версії з 1 мастю, 2 мастями та 4 мастями. Якщо ви захочете вийти за рамки цих ігор, то зможете пограти в “Маджонг” і “Пазл”, щоб ще більше розім’яти свій мозок.

    Хоча на сайті thesolitaire.com не так багато додаткових можливостей, як на двох інших платформах у цьому списку, тут є більшість можливостей, які ви очікуєте від сайту, що спеціалізується на пасьянсах. Тож вам не варто турбуватися, що ви багато чого втрачаєте.

    2. Solitaired.com

    Solitaired.com
    Індивідуальні налаштування7/10
    Зручність для користувача7/10
    Різноманітність ігор9/10
    Геймплей і продуктивність7/10
    Додаткові можливості6/10

    Solitaired.com зайняв гідне місце у світі пасьянсів і пропонує відвідувачам абсолютно все, що пов’язано з пасьянсами. Різноманітність пасьянсів не має рівних у своєму сегменті, тож мені довелося мізкувати над тим, щоб розшифрувати назви деяких із них. Виявилося, що я, можливо, не так добре розбираюся в різновидах пасьянсів, як припускав.

    Попри те що ігри, безумовно, працюють як чітко налагоджений механізм, художник у мені віддав би перевагу кільком більш опрацьованим варіантам з погляду естетики та дизайну. Solitaired.com може похвалитися доволі вигадливими фонами та дизайнами карт у своїх опціях, але я не зміг знайти жодного, який би сподобався такому фанату класики, як я. Втім, це не означає, що інші люди не знайдуть свій улюблений куточок у деяких із цих стилів.

    3. Cardgames.io

    CardGames.io
    Індивідуальні налаштування6/10
    Зручність для користувача7/10
    Різноманітність ігор10/10
    Геймплей і продуктивність6/10
    Додаткові можливості6/10

    На сайті cardgames.io є те ж саме, що і на сайті Solitaire.com, — величезний вибір ігор, причому настільки різноманітних, що вони виходять за рамки пасьянсів. Серйозно, тут ви знайдете шахи, шашки, нарди та інші ігри, про які ви ніколи раніше не чули.

    Утім, оскільки до Cardgames.io увійшло так багато ігор, у них є кілька недоліків, які виникають через настільки великий каталог. Основна проблема, яка виникла в мене під час знайомства з платформою, полягає в тому, що кожна гра має доволі примітивний дизайн і різновиди. Ймовірно, це пов’язано з тим, що вони не стали фокусуватися на якомусь одному типі ігор.

    Проте, якщо вам подобається перемикатися між безліччю різних ігор без необхідності змінювати платформи, то cardGames.io може стати саме тією платформою, яка вам потрібна.

    ПлатформаІндивідуальні налаштуванняЗручність для користувачівРізноманітність ігорГеймплей і продуктивністьДодаткові можливості
    1.Thesolitaire.com98876
    2.Solitaired.com77976
    3.Cardgames.io671066

    Прикінцеві слова

    Сподіваюся, тепер вам буде трохи легше орієнтуватися в нескінченній кількості онлайн-платформ для розкладання пасьянсів. Мій огляд має допомогти вам вибрати найкращий цифровий пасьянс. Проте, врешті-решт, головне – це ваші уподобання і те, які функції ви цінуєте найбільше.

    Leave a Reply

    Leave a Reply

      Recommended post

      Syed ArhamSyed Arham(Автор)
      Ragnar van der MerweRagnar van der Merwe(Редактор)

      08.28.2024

      Правила та підказки для пасьянсу Маджонг

      Правила та підказки для пасьянсу Маджонг

      Мені знадобилося чимало часу, щоб зрозуміти, що пасьянс “Маджонг” — це щось більше, ніж просто нестр…

      Continue readingContinue reading